Partnerunivers / Partnere / Startup Cental

Se alle medlemsfordele

Startup Central

One-stop shop for alle selvstændige, iværksættere og freelancere
Startup Central opstod, da der manglede hjælp til selvstændige og iværksættere i alle brancher.
 
I dag tilbyder Startup Central hjælp til selvhjælp, hvor deres 7.500 medlemmer har adgang til administrative værktøjer, viden og netværk. 
Eksklusive tilbud

Adgang til eksklusive tilbud fra alle deres samarbejdspartnere

Sparring og coaching

Ubegrænset adgang til sparring og coaching fra over 50 erhvervscoaches

Regnskabsprogrammer og SEO

Store besparelser på alt lige fra regnskabsprogrammer til SEO konsulentarbejde

Hvad får du med Startup Central?

Vidensdeling, interne tilbud og sammenhold er essensen af netværket

Fordelsklubben

Som medlem af fordelsklubben, får du adgang til eksklusive tilbud fra alle deres samarbejdspartenere, samt adgang til ubegrænset sparring og coaching fra over 50 erhvervscoaches. Når du er meldt ind i fordelsklubben, har du derfor ubegrænset adgang til alle fordelene og du kan gøre store besparelser på alt lige fra regnskabsprogrammer til SEO konsulentarbejde.

 

Startup Lounge

Der er høj efterspørgsel fra netværk blandt danske iværksættere. Af den grund blev det eksklusive netværk - startup Lounge - en realitet. Her har alle medlemmer og coaches mulighed for at dele tanker, idéer og bekymringer, for i fællesskab at skabe et bedre iværksættermiljø.

Se Startup Lounge her


Startup bloggen

Følg med i de nyeste indlæg på Startup bloggen. 

Her finder du gode råd, inspiration og læring. Du kan bl.a. læse det personlige blogindlæg af Anders Fogh "Bagsiden af iværksætteri".

Se Startup bloggen her


Bagom Startup Central

Virksomheden er stiftet af Anders Fogh, som i dag sidder som CEO. Startup Central blev startet efter Anders forgæves forsøgte at finde hjælp til en anden forretningsidé. Under denne proces bemærkede han, at der var mange forskellige steder hvor iværksættere kunne finde hjælp, men ikke ét sted, hvor det var muligt, at finde den hjælp, som var nødvendig.

”Vi er et privat initiativ, og kan hjælpe iværksætteren længere end det offentlige. Startup Central er en fordelsklub der gør det hurtigere og nemmere at være, og at blive, iværksætter. Med Startup Central behøver du ikke længere Google dig til de administrative løsninger du mangler," fortæller Anders Fogh.

- Vi er altid klar til at hjælpe flere på vej mod succes.


Se alle medlemsfordele
Startup Central

RABATKODE:

Er du i tvivl om Startup Central er noget for dig?
Prøv gratis i 2 måneder

Hent din rabatkode nu ➝

 

Tilbuddet er til dig, der er kunde hos DanDomain.

Hent din rabatkode i dag ved at udfylde formularen. Du vil samtidig blive skrevet op til vores nyhedsbrev, hvor du får adgang til gratis kurser og vi holder dig opdateret om vores produkter, services og deler nyttig viden.