Se dine muligheder her

JumpStory

Dansk billedbank med over 25 millioner billeder og grafikker
Måske har du hørt om JumpStory, som Jyllands-Posten og Børsen har kaldt ”Netflix for billeder”? Hvis ikke så vil du blive positivt overrasket, for endelig har Danmark fået et alternativ til de amerikanske tjenester Shutterstock, Getty Images, Unsplash m.fl.
 
Med JumpStory får du adgang til et stort billedbibliotek bestående af både fotografier, videoer, illustrationer, ikoner og vektorgrafikker. Alle af høj kvalitet.
 
Normalt kan man prøve JumpStory i én måned, men fordi vi samarbejder med dem, kan du få hele 2 måneder kvit og frit med ubegrænset adgang til at søge og downloade billeder. Udfyld formularen nederst for at få rabatkoden.
Få adgang til millioner af billeder

Søg blandt mere end 25 millioner billeder og grafikker. Hver dag tilføjes der 20.000 nye.

Boost din visuelle markedsføring

Hent alle de billeder, du har brug for – og anvend dem til ethvert kommercielt formål.

Spar tid på din billedsøgning

Find de rette billeder med Unique Search Help – søg efter ét ord eller hele sætninger.

De helt rigtige billeder gør en forskel

Med JumpStory kan du nemt finde netop dem

jumpstory-se-hvordan-det-fungerer

Find det perfekte billede hver gang

Drømmer du om at booste din visuelle identitet og markedsføring, skal du bruge billeder. Ikke bare mange, men også de rigtige.

JumpStory giver dig adgang til intet mindre end 25 millioner autentiske billeder, herunder 100.000+ ikoner, 500.000+ illustrationer, 250.000+ vektorgrafikker, 500.000+ videoer og 20+ millioner fotografier.

Med få klik kan du nemt redigere billederne direkte i browseren via din JumpStory-profil og f.eks. fjerne baggrunden, så billederne passer præcist til dit behov.

Derudover har JumpStory en helt unik fotogaranti. Den indebærer, at hvis du ikke finder præcis det billede, som du er på udkig efter, så finder JumpStory det til dig – gratis – og indenfor 24 timer!


Smart søgefunktion blandt flotte (og lovlige) billeder

Med JumpStory slipper du for besværet med at finde gode billeder online, som enten er for dyre, ulovlige at bruge i kommercielle sammenhænge eller ikke autentiske nok.

Du kan både søge på enkelte ord eller kopiere den tekst ind, du skal bruge billeder til. Så matches teksten automatisk med relevante billeder og illustrationer. Og JumpStory kan endda hjælpe med at forudsige, hvilke billeder der vil performe bedst.

Når du har fundet dine ønskede billeder, kan du hente lige så mange, du har brug for – og anvende dem til ethvert kommercielt formål. Du kan f.eks. bruge dem på din hjemmeside, din webshop, på de sociale medier, osv.


Se dine muligheder her
jumpstory-massevis-af-autentiske-billeder

 

Få 2 måneders gratis adgang

Begynd din billedsøgning på JumpStory nu


Med vores rabatkode kan du oprette en konto hos JumpStory og få de første 2 måneder helt gratis.


Opret din konto i dag - og find flotte billeder fra den kæmpe billeddatabase med det samme.